• good-quality-&quick-shipment-is-our-service
  • banner3-1
  • banner2

Baru

pabrik kita menehi macem-macem saka sudhut layanan ing-house kalebu Stamping, nglereni Laser, Bending, Welding, nutupi Powder, Majelis lan ing. engineers bakat kita lan tukang trampil bisa bebarengan kanggo fabricate bagean logam adat lan kumpulan ing toleransi kasebut.
Portable Gym Workout ngleksanani Door lawang Narik Chin Up Pullup Bar
Customized Stamping lan welding mesin bagean CNC OEM njotosi bagean
Gemma Custom Made OEM logam wangun Potongan sheet mlengkung Fabricators
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Ningbo Gemma Metal Product Co., Ltd iku salah siji pabrik profesional ngarahke ing pabrikan logam sheet adat. Dumunung ing Ningbo, China Timur, lan nutupi 8000 meter persegi lan wis watara 50 trampil buruh.

Feature Products

Mangerteni liyane babagan saben anggota tim sing tansah ana kanggo sampeyan. Padha wong nyata ngadeg konco sukses perusahaan. We are bangga profesional kita lagi pasukan nyopir utama kita sing ndadekake bisnis tuwuh lan nambah dina.
WhatsApp Online Chat !