Precious Metal Stamping Prototype Laser Cutting Parts

Short Description:

Quick Details Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland)  Brand Name: GEMMA Material: steel/stainless steel/aluminum  Finsh: plating/polish/brush/powder coating  dimension: as per customer’s drawing  OEM/ODM: Yes  Delivery: 15-25 days  Packaging: carton and pallets  Packaging & Delivery Packaging Details precious metal CNC prototype Laser Cutting parts each in pp bag or box packed then in carton. Delivery Time 15-25 days Precious metal CNC prototype Laser Cutting parts  ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Details cepet

    • Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland) 
    • Brand Name: Gemma
    • Material: baja / stainless steel / aluminium 
    • Finsh: plating / polish / rerumput / bubuk nutupi 
    • ukuran: minangka saben drawing customer kang 
    • OEM / ODM: Ya 
    • Delivery: 15-25 dina 
    • Packaging: karton lan pallets 

    Packaging & Delivery

    Details Packaging logam mulia CNC rancangan Laser Cutting bagean
    saben ing tas pp utawa kothak dikempalken banjur ing karton.
    delivery Wektu 15-25 dina

    Precious logam CNC rancangan Laser Cutting bagean 

     

     

    Kasektene Design

    Saka awal ing siklus desain, perancang CAD kita bisa bareng karo sing teka munggah karo designs inovatif cocok kanggo manufacturability, lan Techniques kanggo nyimpen wektu lan dhuwit.

     

    Fokus ing Service

    We ngerti sing kanggo kita dadi sukses, kita pelanggan kudu sukses. Bebarengan minangka tim, kita bakal bisa karo sampeyan kanggo layanan syarat, apa wae bisa padha dadi.

     

    Setya Quality

    Ing Gemma, kualitas proyek siji. Nolak lan reworks sing larang regane kanggo kita lan nimbulaké telat kanggo kita pelanggan.

    Gemma wis setya kanggo nyedhiyani layanan kualitas dhuwur kanggo kita pelanggan lan dilayani akeh industri beda, kalebu Electronics, Medical, Komunikasi, Rugged Sistem lan Industri Commercial, etc. We nyedhiyani sawetara saka sudhut layanan, kang kalebu:

    -CNC menara cilik Punch Pencet Stampings.

    -CNC Press Brakes.

    -NC Saw.

    -CNC Pusat Machining.

    -CAD-CAM Design.

    Range -Full Materials Sheet Metal.

    Majelis -Mechanical

    -Silk-Screening lan Deburring.

    Werna -Bar lan JIT Delivery donya.

     

     

    perawatan lumahing: bubuk ditutupi

     

    Advantage

    We specialized ing Manufaktur kabeh jinis pabrikan logam pas, kalebu stamping

    bagean, mlengkung bagean, punching bagean, bagean welding patut klien gambar lan

    specifications

     

    Material: SPCC lan SGCC, stainless steel, aluminium alloy5052, aluminum304, baja karbon, etc

     

    Piranti lunak kanggo gambar specification: Pro / E, Auto CAD, PDF etc.

     

    Main poduction mesin: Laser mesin nglereni, doyo, welder, CNC bending mesin etc.

     

    perawatan lumahing: dicet, nutupi plastik, plating, galvanization etc.

     

    sawetara produk: sheet metal / sheet metal stamping / parts / OEM part / Auto part lan ing.

     

    misi kerjasama: We menang customer kita dening banget kualitas, competitive price, pengiriman pituduh, layanan gedhe lan ajining diri ngalangi.

     

    CATETAN: Salah fitur kita iku produk sing selaras miturut sarat klien '!!

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !