• good-quality-&quick-shipment-is-our-service
  • banner3-1
  • banner2

Arrivals anyar

pabrik kami nyadiakeun rupa-rupa layanan dina-imah kaasup Stamping, motong laser, Bending, patri, palapis Bubuk, Majelis jeung saterusna. insinyur Sarbini urang jeung pengrajin terampil gawé bareng jeung fabricate bagian logam custom sarta majelis dina kasabaran ditangtukeun.
Portabel Gym workout Latihan Door Doorway Tarik Chin Up Pullup Bar
Ngaropéa Stamping na las mesin bagian CNC OEM ditinju bagian
GEMMA Adat Made OEM formulir logam ODM lambar bending fabricators
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    Ningbo gemma Metal Produk Co., Ltd nyaeta hiji pabrik profésional fokus dina fabrikasi logam lambar custom. Hal ieu lokasina di Ningbo, East China, jeung panutup 8000 méter pasagi sarta boga sabudeureun 50 pagawe terampil.

fitur Produk

Dibere nyaho ngeunaan unggal anggota tim anu sok aya keur anjeun. Aranjeunna urang nyata nangtung tukangeun kasuksésan parusahaan. Kami bangga professional urang salaku aranjeunna gaya nyetir utama urang nu ngajadikeun anjeun bisnis tumuwuh sarta ngaronjatkeun dinten ku poé.
WhatsApp Online Chat !